Menu
CA
ES
EN
close
FES-TE SOCI
Menu
Inici
Qui som
Què és INNOVACC
Equip
Documentació
Socis
Projectes
Actualitat
Agenda
Contacte
close
Cerca:
AREA PRIVADA
Projectes en curs
08/02/2024
VECOLI. Sensor virtual d’E.coli mitjançant intel·ligència artificial per minimitzar els riscos de realització d’aigua regenerada en industria alimentària
Explora el projecte
08/02/2024
SMARTSTEAM. Mapeig i optimització del consum de vapor de la cadena de valor alimentària
Explora el projecte
19/12/2023
CORIUM. Aprofitament dels triacilglicèrids extrets de la carnassa de cuir
Explora el projecte
19/12/2023
ARVACCI. Ús de la realitat augmentada com a eina per assegurar i optimitzar el manteniment dels sistemes complexos de vacunació In Ovo.
Explora el projecte
15/12/2023
“Smart Energy PACI’’ per a la millora de la gestió energètica al sector de la carn
Explora el projecte
15/12/2023
CAUDOPIG. Sistema de valoració de caudofàgia mitjançant IA
Explora el projecte
15/12/2023
VISCERA CUTTING: Sistema innovador per al procés multi tall de vísceres en escorxador i reducció del consum hídric
Explora el projecte
15/12/2023
TECH-SLICE: Plataforma col·laborativa i BI per a la integració de dades energètiques i productives en sala de llescat, recollits mitjançant la sensorització i digitalització.
Explora el projecte
15/12/2023
MEATRAC. Sistema de seguiment i identificació per radiofreqüència per controlar l’ eficàcia del procés de producció d’ indústries càrnies
Explora el projecte
15/12/2023
INGRENERGI-II: Optimització de l’eina per al càlcul predictiu de l’energia en ingredients per a pinso de porcins
Explora el projecte
15/12/2023
FOOD PICKER SYSTEM: Solució robotitzada de picking mitjançant visió artificial volumètrica per a peces càrnies
Explora el projecte
15/12/2023
CHIP360: RFID per al control d’assecadors i sala de desfer
Explora el projecte
15/12/2023
CASPE 4.0 Fase 2: Control and Analysis for Swine Production Efficiency 4.0
Explora el projecte
24/04/2023
PRODISFAG. Una nova tecnologia alimentària per a persones amb disfàgia
Explora el projecte
25/04/2023
NEBUPIG. Estudi de viabilitat de prototip intel·ligent per a higienitzar de forma autònomal’ambient d’una granja porcina
Explora el projecte
19/05/2023
EXOVIEWER. Prototip per a la monitorització i control d’espècies exòtiques
Explora el projecte
22/07/2022
BIOPEPTIDS. Aprofitament de subproductes carnis per l’obtenció d’hidrolitzats bioactius amb propietats antimicrobianes
Explora el projecte
22/07/2022
REAQUA. Estratègies innovadores per a la reutilització d’aigües a la indústria càrnia: avaluació de les limitacions tècniques, econòmiques i reglamentàries per garantir-ne un ús segur i creació d’una guia tècnica de referència
Explora el projecte
22/07/2022
PROVEG. Estudi de nous ingredients proteics per al desenvolupament de noves bases vegetals
Explora el projecte
22/07/2022
FERTIECO. Implementació del compostatge hipertermòfil per a l’obtenció de fertilitzant de cultiu ecològic a partir de la fracció sòlida de purí porcí
Explora el projecte
22/07/2022
MICOECUR. Prevenció i mitigació de la incidència de micotoxinesen embotits curats
Explora el projecte
22/07/2022
SATURN. Obtenció de greix insaturat/saturat a partir de retalls d’especejament de carn per a productes d’alt valor afegit
Explora el projecte
22/07/2022
ATENEAA: Aplicació proteïna d’insecte (TENEbrio Molitor) per Alimentació animal i del frass per a Agricultura orgànica
Explora el projecte
27/01/2021
COLORO3. Eliminació del color de les aigües residuals industrials d’un escorxador mitjançant oxidació avançada
Explora el projecte
30/08/2023
PRODISFAG: una nova tecnologia alimentària per a persones amb disfàgia
Explora el projecte
Inici
Qui som
Què és INNOVACC
Equip
Documentació
Socis
Projectes
Actualitat
Agenda
Contacte
Menu
CA
ES
EN
close
close
arrow-circle-o-down
chevron-down
angle-right
ellipsis-v
magnifier
cross
linkedin
facebook
pinterest
youtube
rss
twitter
instagram
facebook-blank
rss-blank
linkedin-blank
pinterest
youtube
twitter
instagram